ADIIQfoto's FotoPage

By: ADIIQfoto photo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 22-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pantai Pasir Lanun, Mersing

 
 
 
View all 33 photos...
Gambar-gambar yang diambil sewaktu MIRG and CIMES's group ke Pasir Lanun, Mersing. This is the first time aku jejak kaki kat tmpt ni..yang pernah pergi, Air papan je, itu pun masa 1st year study dulu. Tempat ni memang best lah, pantai dia cantik dan best, banyak tempat/view yang menarik yang boleh diambik gambar. Tak sangka pulak, tempat ni jadi lokasi utama dalam satu filem melayu..cuma tempat ni jauh lebih cantik berbanding dlm filem tu..ehhe..


Thursday, 16-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My sister's daughter

My sister's daughter(1)
My sister's daughter(2)
My sister's daughter(3)
View all 6 photos...
Ni semua gambar my niece yang tinggal di cheras.Ika,erra & nieda..it was fun being a kid, I also had to get over feeling like a kid again


Thursday, 26-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

Satu hari..di tasik utm
Tgk air tasik..
Nampak ikan..
View all 6 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net